Vosman Disco Bingo & Veiling

Nieuw in het programma voor 2024; Vosman Disco Bingo & Veiling onder leiding van DJ Rhandy. Daar waar je in de bingo wellicht wat geluk nodig hebt om met de prijzen naar huis te gaan heb je dat bij de veiling volledig in eigen hand. Een garantie op feest is er sowieso!

De Veiling vind plaats direct aansluitend aan de Bingo. Met je inschrijving voor de Bingo sta je direct op pole position voor de Veiling. Na-inschrijving voor de veiling is mogelijk, voor de bingo is het dat niet. De inschrijfkosten bedragen 5 euro per persoon.

De kavels voor deze veiling & bingo zijn ter beschikking gesteld door diverse bedrijven. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Kermis Boerhaar zodat we ook voor volgend jaar weer een mooi programma kunnen samenstellen. De kavellijst zal hier voorafgaand aan de veiling gedeeld worden.

Inschrijfformulier:

Het formulier wordt geladen
Een moment geduld

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, je inschrijving is definitief nadat dit door de organisatie aan je is bevestigd. Let op! Deelname aan de Disco Bingo Show is op eigen risico.