Frajer Schuttersfeest

Ook dit jaar wordt er weer flink geschoten op Kermis Boerhaar tijdens het traditionele schuttersfeest op de vrijdagavond. Om precies 19.30 uur zal het eerste schot worden gelost door de schutterskoning van vorig jaar. Wie zal er dit jaar tot koning of koningin worden gekroond?

De schutters worden één voor één naar voren gevraagd om een schot te lossen. Daarbij is het de bedoeling om de (houten) vogel uit de lucht te schieten.

De teams
De teams bestaan uit minimaal 2 personen en deze kunnen worden samengesteld uit vrienden, collega’s, buren of met wie je ook maar een leuke avond wilt beleven! De deelname aan het schuttersfeest is in verband met de veiligheid vanaf 16 jaar en kosten bedragen € 5,- per deelnemer.

Wat kun je winnen?
Afhankelijk van welk deel van de vogel je naar beneden schiet worden er verschillende prijzen uitgereikt.
Staart: 10 consumptiemunten
Vleugel: 10 consumptiemunten (2x)
Kop: 10 consumptiemunten
Romp: 25 consumptiepunten

Inschrijving
Inschrijving vooraf door middel van het invullen van een inschrijfformulier op deze pagina. Betaling indien mogelijk vooraf (tikkie na inschrijving). Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, je inschrijving is definitief nadat dit door de organisatie aan je in bevestigd.

Meld je snel aan want VOL=VOL. Deelname is op eigen risico. Inschrijving per persoon – op het inschrijfformulier is gelegenheid om je teamnaam op te geven.